De inschrijvingen voor gratis loopbaanadviestraject zitten vol. 

Ben jij op zoek naar een andere baan of ben je (vanwege corona) noodgedwongen op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan nu de regie over jouw toekomst in eigen hand! De Nederlandse regering heeft namelijk een subsidieregeling getroffen voor het verkrijgen van gratis loopbaanadvies ter waarde van € 700! Als werkzoekende kun je bij Confience gebruik maken van deze regeling. Zorg dat je deze crisis gebruikt om er beter uit te komen! 

Wat deze regeling inhoudt 

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft deze subsidieregeling opgesteld zodat je gratis persoonlijk loopbaanadvies kunt ontvangen ter waarde van € 700. Het doel is om jou als werkzoekende te ondersteunen in jouw (al dan niet noodgedwongen) zoektocht naar een nieuwe baan. Dankzij deze regeling is het voor jou makkelijker om nieuwe kansen aan te grijpen op de arbeidsmarkt.  

Deze regeling is bestemd voor werknemers van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dit geldt niet alleen voor mensen die hun baan verloren zijn als gevolg van de coronacrisis. Ook als jal langer twijfelt of jouw baan wel iets voor jis kun je nu van deze subsidie gebruik maken. De regeling geldt totdat het ministerie de termijn sluit.  

Hoe Confience jou kan helpen 

Als geregistreerd loopbaancoach biedt Confience jou een persoonlijk loopbaanadviestrajectJe volgt bij ons een compleet traject binnen de subsidieregeling, bestaande uit een talentscan en 4 uur coaching ten behoeve van jouw verdere loopbaan. Je krijgt inzicht in jouw sterke punten en hoe je een baan vindt die aansluit bij jouw persoonlijke kwaliteiten.  

Vanuit de regering zijn enkele voorwaarden gesteld aan deze subsidie. Zo moeten er gespreksverslagen, een persoonlijk ontwikkelingsplan en een prestatieverklaring opgesteld worden. Bij Confience worden al deze voorwaarden voor je geregeld 

Vraag nu jouw loopbaanadvies aan 

Wanneer je je bij Confience aanmeldt regelen wij alles voor je, van de subsidieaanvraag tot de voorwaarden die aan deze regeling vast zitten. Al dat geregel, daar zit je zelf immers niet op te wachten. Daarnaast heb je na afloop van het traject natuurlijk een goed beeld van jouw skills en hoe je die het beste kunt inzetten. Zo kun jij vol vertrouwen de volgende stap zetten op de arbeidsmarkt. 

De inschrijvingen voor gratis loopbaanadviestraject zitten vol.