Succes is één keer vaker opstaan, dan dat je gevallen bent

Individuele coaching

Wil je nu het roer omgooien? Beter in je vel zitten? Ben je eraan toe om een volgende stap te zetten? Als individu, in je werk of relatie? Wil je je passie en drive weer voelen? Dan ben ik er voor jou. Ik ben een echte peoples-manager en help met ontzettend veel plezier mensen die verder willen groeien. Met een persoonlijke aanpak op maat die bij jou past. Down-to-earth, betrokken, eerlijk en oplossingsgericht.

Talenten (her)ontdekken

Samen gaan we jouw talenten (her)ontdekken en ten volle leren inzetten. We gaan achterhalen welke gewoontes en patronen je beperken en welke je juist versterken om je doelen te bereiken.

Eerste stap

Bewustwording en inzicht in jezelf en de systemen om je heen is een voorwaarde voor transformatie. Het is een begin. Maar bedenk dat veranderen, transitie een on-going proces is en niet altijd makkelijk.

En alleen jij kan de eerste stap zetten en je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er om je aan te reiken wat jij nodig hebt.

In beweging

Ik zet je in beweging. Samen gaan we op weg. Want zonder beweging, geen verandering of verbetering. Als personal coach bied ik je hierbij structuur, ondersteuning en feedback. Maar het is jouw weg. Het zijn jouw keuzes. Pak dat roer en kom erachter dat je meer kunt en bent dan je nu misschien denkt.

 

Referenties

”Wat helpend is in onze sessies is dat je me een vertrouwd gevoel geeft. Het voelt alsof ik je al jaren ken wat het heel prettig maakt om met je te praten. Je hebt me inzichten gegeven waar ik de rest van mijn leven wat mee kan doen en het vertrouwen gegeven dat ik op mezelf kan vertrouwen.  Ik vind het erg prettig om met je te werken en zou je zeker aanraden aan vrienden!”

”Mijn omgeving en ik hebben ervaren, dankzij het door jou gegeven vertrouwen, inspirerende woorden en expertise, dat het coaching traject van afgelopen jaar een grote stap voorwaarts is geweest in mijn doel om persoonlijke te groeien.”

”We hebben elkaar ontmoet in een periode waarin ik op zoek was naar mezelf. Dankzij onze sessies en diepgaande gesprekken heb je hier een enorme bijdrage aan geleverd. Daarvoor mijn oprechte dank. Natuurlijk heb ik het zelf moeten doen, maar door onze gesprekken heb ik mijn talent hervonden en afscheid genomen van onterechte twijfels. Ik weet weer wat mijn krachten zijn en voel en ervaar deze ook weer als zodanig. Mirjam je kracht zit in het mensen laten zien waar hun kracht zit en laat ze daarin groeien; dit op basis van je pragmatisch denken, je groot empatisch vermogen en de energie die je uitstraalt.”