Topprestaties voor de hele organisatie

Organisatie & Leiderschap

Organisatie-, teamontwikkeling en leiderschap lijkt lastiger dan het in de praktijk is. Zo is de gewenste verandering zelf vaak al wel duidelijk. Het eigenlijke proces, is de transitie die dit van de mensen vergt. Succes is afhankelijk van de juiste aanpak, de toewijding van het individu, de samenwerking in een team, het leiderschap van de manager en de verbinding met de organisatie en de discipline waarmee het wordt doorgezet. Zonder innerlijke verandering is er geen blijvend resultaat.

Begeleiding op maat

Dit vergt motivatie, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Met mijn ervaring en begeleiding op maat, ondersteun en leer ik de mensen in de organisatie zo’n project succesvol te organiseren. Directie, management, middenkader en werkvloer krijgen allen aandacht en een passende leermethodiek die we tevens gaan borgen. En dat is belangrijk en vergt extra aandacht. Natuurlijk doe ik dit met mensen uit de eigen organisatie, ik kom coachen in de organisatie, on the job: zo lang als nodig en zo kort als kan. Samen gaan we naar verantwoordelijkheid nemen en zelfsturing.

Groei van een individu in een organisatie -en dit geldt voor directie/management tot op werkvloer- kan alleen ontstaan met inachtneming van de omgeving en de relaties waarin hij/zij effectief dient te zijn. Aspecten die zeker aan bod komen zijn: vertrouwen, acceptatie, individuele talenten, samenwerking, teamspirit en coachend leiderschap. Hoe dieper we duiken, hoe breder toepasbaar de verworven inzichten en veranderingen zullen zijn.

Referenties

”Je bent een goede coach voor een bedrijf omdat je je inleeft in de cultuur en structuur waarin de organisatie opereert. Je maakt de doelen voor je opdracht concreet in heldere en duidelijke stappen. Door de manier waarop je acteert, altijd dicht bij jezelf en eerlijk, pragmatisch en met groot empathisch en oplossend vermogen, bereik je in een bedrijf dat wat er gedaan moet worden. Daarnaast laat je medewerkers zien en voelen waar hun talenten zitten. Hierdoor komen ze ook op een juiste plek binnen of buiten het bedrijf. Je handelt vanuit ieders kracht en dat is wat iedereen enorm waardeert.”

 

”Mirjam is een gedreven professionele teamcoach. Heeft enorm goed contact met de groep waardoor er openheid en vertrouwen ontstaat. Ze is een goede luisteraar en weet eenieder  te betrekken. Daarbij houdt zij de focus voor ogen waardoor men niet alleen vaardigheden leert maar Mirjam creëert een echte mindset binnen het team.”

 

”Ik heb Mirjam leren kennen in de periode dat wij beiden zitting hadden in het bestuur van de Bergeijkse Ondernemers Club (BOC). Vanaf die periode heb ik regelmatig met Mirjam gewerkt. Een van Mirjam haar grootste kwaliteiten is mensen met elkaar verbinden, luisteren en zonder oordeel mensen begeleiden en helpen. Mirjam heeft een natuurlijk drive om mensen en organisaties te helpen en ‘ de dingen’ goed te doen. Naast mezelf heb ik heb verschillende medewerkers verwezen naar Mirjam. ieder met zijn of haar eigen uitdaging. Om zich door haar te laten coachen of te begeleiden in een persoonlijk vraagstuk. De resultaten waren altijd prima. Iedereen kwam met een goed gevoel terug. Datzelfde geldt voor mijn eigen ervaring. Ik kan Mirjam van harte aanbevelen aan iedereen die met een HRM vraagstuk zit. U bent in goede handen.”

Tevreden opdrachtgevers:

logo luxlight          logo bruns         logo fontys         logo rabobank         logo xeltis         logo ns         logo oger   logo markeur        logo mmc        camtronics-innovative         de-mul       at       arpa_learn-instituut-logo vanempel_logo2x           vd-looy           hkb_logo_liggend_nieuw        signgrass-logo-wfbdwiskvmxk