In mijn eigen-wijze aanpak draait alles om bewustwording; de eerste stap op weg naar verandering en verbetering.

Over mij

Net zoals iedereen heb ik mijn passies. Op professioneel vlak is dat het begeleiden en coachen van mensen bij hun persoonlijke groei; individueel, in een relatie of organisatie. Met mijn jarenlange praktijkervaring en kennis van toegepaste psychologie en de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen, komen we samen tot inzichten en transformaties op vele niveaus.

Ervaring in het adviseren, trainen en coachen aan uiteenlopende bedrijven van multinationals tot MKB- en familiebedrijven. Bedrijven in zeer verschillende branches. En elke keer met een andere dimensie, richting en doel. Ik werk hierbij samen met directie, managementteams, middenkader en de mensen op de werkvloer. De theorie overbrengen is een, de borging en begeleiding daarna is waar het over gaat. Het borgen van de gewenste verandering vergt aandacht, tijd en samenwerking. En daar heb ik ervaring mee. Organisatie-ontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling, verandertrajecten, communicatie & gedrag.

Mijn KERNKWALITEITEN

VERBINDEN * Ik verbind me met jou. Ik zie je. Ik hoor je.
SAMENWERKEN * Jij gaat aan de slag. Maar niet alleen. We doen het samen.
BETROUWBAAR * Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.
KENNIS * Ik ben een analytische, vindingrijke denker. Met een brede kennis en jarenlange ervaring met bedrijven en individuele trajecten.
INTUÏTIEF * Met diepgang in de onderstroom creëren we de geachte resultaten. Benoemen wat er werkelijk is werkt bevrijdend.
ENTHOUSIAST * Ik heb een oprechte passie voor en plezier in wat ik doe. Diepgang en luchtigheid complementeren elkaar.

Een leven lang leren

Ik ben gecertificeerd NLP Master Practitioner, Systemisch Coach, relatietherapeut, geaccrediteerd gedragsconsultant voor Insights Discovery en Re-attach therapeute.

Onder het mom van een leven lang leren, blijf ik me doorlopend verdiepen op het gebied van organisatie- en leiderschapsontwikkeling, psychologie, neuro-science en gedragswetenschappen.